Kategoriat
Uutiset

Aineistot Gummerus-Pihkalan Sanomiin

Aineistoa jäsenlehteen kaivataan

Gummerus-Pihkalan Sanomat -jäsenlehden seuraavan numeron aineiston kokoaminen on jo käynnissä. Lehti ilmestyy touko-kesäkuun vaihteessa. Myös kotisivuillemme haemme jatkuvasti materiaalia. Näihin molempiin hankkeisiin tarvitsemme aktiivisten sukulaistemme – myös sinun – apuasi!

Lähetä aineistoa, ehdota juttuaihetta tai haastateltavaa

Onko sinulla sukumme menneisiin tai nykyisiin vaiheisiin liittyviä valokuvia? Myös uutiset ja muut kuulumiset ovat kovin tervetulleita. Jos sinulla ei ole valmista juttua tai aineistoa, otamme vastaan myös niitä koskevia ideoita.

Entä onko sinulla sukuumme liittyvä tarina – uusi, vanha, hauska, surullinen, tekstimuotoinen, kuvallinen, äänite – jonka haluaisit jakaa joko tähän ryhmään, kotisivuillemme tai jäsenlehteemme?

Ilmoita sukulehdessä

Tarjoamme nyt sukulaistemme yrityksille tai muille yhteisöille mahdollisuuden saada lehteen kannatusilmoituksia.Julkaisu tulee olemaan kokoa A5 ja sen kokonaisssivumäärä on noin 20-24 sivua (painosmäärä huikea noin 200 kpl) ja tarjoamme kannatusilmoitustilaa seuraavasti:

  • takakansi värillinen 275 €
  • koko sivu mv 250 €
  • puoli sivua mv 125 €
  • neljännessivu mv 75 €

Jos kiinnostuit tällaisesta mahdollisuudesta tehdä yritystäsi tai organisaatiotasi tunnetuksi, lähetä mieluusti painokelpoinen logo tai muu aineistosi 15.4.2021 mennessä sähköpostitse osoitteella gummeruspihkala@gmail.com ja kerro samalla, minkäkokoisen ilmoituksen haluat.

Ilmianna kiinnostava sukulainen!

Tai tiedätkö henkilön, jolta tarinan voisi saada tai jota voisi haastatella? Ilmianna hänet!
Sen voit tehdä vaikka sähköpostilla gummeruspihkala@gmail.com tai tällä lomakkeella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *