Kategoriat
Jäsenasiat

Jäsenmaksulaskutus vuodelta 2021 käynnissä

Yhdistyksemme jäsenistölle on lähetetty jäsenen oman toivomuksen mukaisesti joko postitse tai sähköpostilla lasku jäsenmaksusta vuodelle 2021. Jäsenmaksu yksilöjäseniltä on 30€ vuodessa ja perhejäsenyys maksaa 35€ vuodessa. Maksathan laskun siihen merkittyyn eräpäivään mennessä käyttäen laskulla olevaa tilinumeroa ja viitenumeroa.

Jäsenmaksulaskupohja 2021

Mitä jäsenyydellä saat

  • saat kiintoisaa tietoa suvun historiasta ja nykypäivästä
  • saat tilaisuuden tavata sukuseuran jäseniä, tutustut näin uusiin sukulaisiin
  • voit hankkia tyylikkäitä sukutuotteita
  • saat jäsenlehtemme Gummerus-Pihkalan Sanomat
  • voit tuottaa sisältöjä somekanaviimme
  • mahdollisuus yhteisölliseen toimintaan
  • voit osallistua sukutapahtumiimme joko paikan päällä tai etänä

Olet jäsen, mutta et saanut laskua?

Jos olet ollut yhdistyksemme jäsen, mutta et ole lähipäivinä saanut jäsenmaksulaskua joko postitse tai sähköpostilla, syy voi olla jokin seuraavista:

Haluatko laskun paperisena vai sähköpostiin?

Se, että meillä on jäsenen sähköpostiosoite tiedossamme, ei vielä tarkoita suostumusta laskujen lähettämiseen sähköpostilla.
Anna siis tähän erikseen lupa! Sen voit tehdä helpoimmin tällä tällä lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen gummeruspihkala@gmail.com

Etkö vielä ole jäsen? Liity nyt!

Moni sukulaisemme on ehkä seurannut yhdistyksemme toimintaa vaikkapa sosiaalisen median kanavillamme, kuten Facebookin ryhmässä tai Instagramissa. Silti jäsenyyttä yhdistykseemme ei vielä kenties ole haettu.

On ehkä vielä syytä korostaa, että vaikka sukuyhdistys nojaa vahvasti sukumme monipuoliseen ja vahvaan kulttuuriperintöön, se elää vahvasti myös nykyajassa ja jo sääntöjensä perusteella sen tarkoituksena on herättää ja kehittää yhteenkuuluvaisuuden tunnetta suvun jäsenten kesken.

Nykyään puhutaan yhteisöllisyydestä, ja siihen sukuyhdistyksen toiminta antaa mainioita mahdollisuuksia. Erityisesti nuorempien sukumme ikäluokkien osallistumista kannustamme ja toivomme heidän tuovan uusia ideoita ja toimintamuotoja mukanaan. Toimintasuunnitelmamme vuoteen 2023 asti.
Tule rohkeasti mukaan!

Liity jäseneksi tällä lomakkeella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *