Jäsenyys

Jäsenmaksut

Henkilöjäsenyys maksaa 30 €/vuosi.
Perhejäsenyys maksaa 35 €/vuosi. Samassa taloudessa asuvat voivat liittyä jäseneksi perheenä (1-2 aikuista ja kaikki alle 18-vuotiaat lapset, jotka asuvat samassa taloudessa)

Jäsenmaksu laskutetaan kerran vuodessa. Huolehdithan, että sukuyhdistyksellä on ajantasaiset yhteystietosi laskutusta varten.

Jäsenmaksu maksetaan yhdistyksen tilille IBAN FI82 2046 1800 0221 47.
Saaja: Gummerus-Pihkala suvun sukuyhdistys
Viite: Käytä maksaessasi laskuun merkittyä viitettä

Uusille jäsenille postitetaan jäsenmaksulasku heidän liityttyään jäseneksi ja toimitettuaan tietonsa yhdistykselle.​

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi voit liittyä kätevästi sähköisellä lomakkeella.  Halutessasi voit lähettää vastaavat tiedot myös sähköpostitse sukuyhdistyksen sihteerille. Lomakkeelle pääset tästä.

Osoitteenmuutokset

Varmistat jäsenpostisi saamisen ja muun informaation saamisen, kun muistat tehdä ilmoituksen osoittees tai sähköpostiosoitteesi muuttuessa. Lomakkeelle pääset tästä.

Suostumuksen antaminen laskujen ja tiedotteiden sähköiseen jakeluun

Se, että meillä on jäsenen sähköpostiosoite tiedossamme, ei vielä tarkoita suostumusta tiedotteiden tai laskujen lähettämiseen sähköpostilla.
Anna siis tähän erikseen lupa! Sen voit tehdä helpoimmin alla olevalla lomakkeella tai sähköpostillaosoitteeseen gummeruspihkala@gmail.com
Suostumuslomake sähköiseen jakeluun

Jäsenrekisteri

Sukuyhdistyksemme on ottanut käyttöön nettipohjaisen jäsenrekisterisovelluksen, FloMembersin. Se on Flo Apps Oy:n kehittämä tuote, jota käyttää jo yli 700 järjestöä. Sovelluksen käyttöön ottamisella pyrimme siihen, että jäsenrekisterimme on entistä ajantasaisempi, tietoturvallisempi ja jäsenkuntaamme hyvin palveleva. Jatkossa sitä haluavilla on mm. mahdollisuus saada palveluita ja viestintää sähköisessä muodossa. Toki myös perinteinen paperimuotoinen asiointi on edelleenkin mahdollista.

Järjestelmän ominaisuuksia, joista olemme ottaneet käyttöön vasta osan, ovat mm. tietojen automaattinen varmuuskopiointi, sähköisten jäsentiedotteiden jakamismahdollisuus, laskutus sähköpostilla ja paperilla sekä tapahtumiin ilmoittautuminen. Jäsenrekisterisovellus täyttää Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset.

Sovelluksen ominaisuuksia otetaan vaiheittain käyttöön. Yhdistyksen tiedossa olevat jäsentiedot on siirretty palveluun. Sovelluksen mahdollisuudet ja edut saavutetaan, kun sen jäsenistöämme koskevat tiedot ovat riittävän ajantasaisia.